Asmikimie FotoPage

By: Hanim Abdullah

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]
Friday, 31-Dec-2010 12:00 Email | Share | | Bookmark
~~ HARI-HARI TERINDAH~~






Thursday, 19-Mar-2009 08:23 Email | Share | | Bookmark
~Sudah Beralih Arah~

Kengkawan semua..aku nak umumkan bahawa aku tak akan aktifkan FP ni lagi kerana aku dah ada blog sendiri. So korang semua bolehla menjengah ke sana pula

Klik sini : http://asmikimie.blogspot.com/

Sekian, harap maklum


Thursday, 5-Feb-2009 02:32 Email | Share | | Bookmark
~First Check up~

Alhamdulillah..semalam pi check up dan buka buku, semuanya ok..mengikut kata nurse tu aku dah 14 minggu peknen. Due mungkin 18 julai nanti. 1hb Mac ni kena p lagi untuk scan dan dapatkan tarikh yang betul.

Aku rasa peknen kali ni lagi teruk dr yang pertama..bayangkanlah beza j5 tahun. Tapi tak kisah lah..apa2 pun aku tetap sabar dan tempuhi juga. Kali ni rasa tak larat sangat sampaikan kat ofis mmg tak buat kerja langsung asyik tido jer..satu ofis dah tahu aku ni alah n mabuk teruk. Selera makan langsung takda... tak tahu nak makan apa..dan mulut pun asyik rasa tak sedap jer...2 3 hari ni pula asyik berair liur jer...nak cakap dengan orang pun susah ...penat arrr...Nasib baik boss memahami dia tak kacau aku sangat..dia biar jer aku tido..dia memahami sebab dia pun peknen juga tp dia steady jerkkk..tak da alahan atau mabuk langsung.

Dan sebab ni juga la dah lama aku tak up date FP ni sebab tak ada kekuatan untuk menaip tp ari ni rasa ok sikit so aku pun up date la.


Sunday, 21-Dec-2008 03:42 Email | Share | | Bookmark
~Tidak Sihat~

Maaf ya kawan-kawan semua yang selalu singgah di FP saya ini.. kerana saya telah tutup buat sementara waktu...buat masa ini keadaan saya kurang sihat...penyakit cari sendiri...
nanti apabila keadaan saya telah kembali seperti biasa saya akan up date dari semasa ke semasa..Saya memang sangat lemah dan asyik tido saja...
Lagi pun tak der cerita menariik untuk dikongsi bersama...


Thursday, 13-Nov-2008 05:05 Email | Share | | Bookmark
>>Aku Teringin<<

Teringin sangat nak makan popia mini.. lebih kurang cam mengidam la.. selagi tak dapat tak senang duduk.. so semalam aku pun pulun cari n buat sendiri.. so hasilnya..

dah selamat.. bukan nak makan banyak tp tu la kan.. dah mengidam..
Tolong yer.. aku tak peknen tau.. orang lain yang peknen.. sapa ekkk
aku cuma tolong makan tuk depa.. hikhikhikkk


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net